Over 't Zoete Genot


Aan een van de mooiste dorpspleinen van Limburg, is het goed toeven en genieten van een ontbijt, lunch, warme gerechten, hartigheden, pannenkoeken of een van de vele thee- en koffie-specialiteiten.

MAAK UW KEUZE


Reserveer een tafel

Reserveer via ons reserveringssysteem

Prijzen

Prijzen

Contactgegevens

Bekijk onze contactgegevens.

Gezelligheid, ontspanning en genieten!


Of je nu voor een bakje koffie komt met iets lekkers, een heerlijk drankje of voor een complete maaltijd wij ontvangen je graag in ons restaurant met de knusheid van een huiskamer.


FIETS NETWERK

Vind de mooiste fietsroutes in de buurt van Arcen en ontdek Arcen op de fiets met de site of app van Fiets Netwerk. Bepaal zelf de afstap momenten en geniet van een lekker kopje koffie met appeltaart of een mooi uitzicht over de maas. Bekijk de mogelijkheden.

  • - Arno W
    Heerlijk geluncht tijdens een mooie fietstocht rondom Arcen. Goede keuken met vriendelijk personeel en een heel uitgebreide kaart midden in het mooie centrum van Arcen
  • - Willem K
    Leuk tentje met een uitstekende kaart. Lekker geluncht en gedronken. En het personeel is attent en vriendelijk. Ook kan je er heel leuk zitten.
  • - _xleonie11
    Gezellig restaurant met goede bediening en heel erg lekker eten. We zijn de tweede avond terug gekomen omdat het zo goed was bevallen. Drie gangen menu is een echte aanrader!

EVENEMENTEN

In Arcen, het voormalige vestigingstadje kunt u regelmatig activiteiten en evenementen bijwonen. Bijvoorbeeld onze gezellige Sfeermarkten, maar ook het Scrooge festival en vele andere leuke gelegenheden. Bekijk de evenementen.

HERTOG JAN LENTEBOCK

Hertog Jan Lentebock is een goudgeel seizoensbier met een fruitige smaak en ‘n stevige afdronk. Van origine is het een Märzenbier. Deze traditie ontstond in Duitsland toen daar het brouwen in de zomer werd verboden. Dit gebeurde met open vuren in het veld en leverde op die manier brandgevaar op. Dus brouwde men in de maand maart (Märzen) een goed houdbaar bier dat onder de grond bewaard werd. Vaak lagen de kelders onder de schaduw van een grote kastanjeboom om het bier zo koel mogelijk te houden. Gedurende de zomer haalde men af en toe een vat naar boven. Met onze moderne methodes en technieken hoeven we tegenwoordig geen speciaal houdbaar bier meer te brouwen. Maar omdat we het zo verschrikkelijk lekker vinden vieren wij elk jaar de nieuwe lente met dit heerlijke bier.